Zapraszamy do współpracy
Telefon: (0) 502-595-286
E-mail: sklep@tcserwis.pl
Serdecznie witamy w Sklepie Internetowym firmy TC SERWIS.
Zapraszamy wszystkich odwiedzających do zapoznania się z naszą ofertą a zainteresowanych do darmowej rejestracji.
Tylko zarejestrowani klienci mają szansę na atrakcyjne rabaty.
Promocja! UWS :: 45,00 zł ::.
Wyszukiwarka


Zaawansowane wyszukiwanie
Menu
Strona Główna
Promocje
Aukcje na Allegro.pl
O sklepie
Regulamin
Polityka Prywatności
Montaż
Kontakt
Wybierz kategorię
- Groty do pilotów typu "scyzoryk"
Waluta
Koszyk
Twój koszyk jest pusty
Podgląd zamówienia

Aby sprawdzić status zamówienia Wpisz jego unikalny numer
Statystyki
Gości online: 3
Polityka Prywatności
Polityka Prywatności
Na naszej stronie internetowej Klient znajdzie opis naszych produktów i usług, może przeczytać najnowsze informacje, dowiedzieć się o cenach naszych produktów i usług, bez konieczności przekazywania jakichkolwiek informacji o sobie. W pełni respektując prawo do prywatności i ochrony danych osobowych odwiedzających Serwis informujemy, że Państwa dane osobowe, przekazywane dobrowolnie w formularzach rejestracyjnych przechowujemy i przetwarzamy w sposób zgodny z wymogami prawa polskiego, a w szczególności w zgodzie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Czytając, przeglądając, dokonując zakupów w sklepie internetowym www.sklep.tcserwis.pl, prenumerując Newsletter, akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na tej stronie. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Każdą osobę wykorzystującą w jakikolwiek sposób serwis www.sklep.tcserwis.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności. Jakiekolwiek zmiany nie wpływają na naszą zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych personalnych czy adresowych klientów/użytkowników.

Dane Osobowe
W czasie korzystania ze stron www.sklep.tcserwis.pl możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych. Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, którą te dane dotyczyły, jeśli dane te są wymagane do jej poprawnego wykonania.

Cookies
Sklep www.sklep.tcserwis.pl wykorzystuje cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku.

Szanujemy Twoją Prywatność
Twoje dane osobowe chronione są zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204).
Akceptujemy
Płatności mTransfer
Platnosci.pl
Polecamy
Katalog Sklepów Internetowych
Sklepy Internetowe w Dedo
Zostań fanem na Facebooku
 
Copyright © TC SERWIS - SKLEP INTERNETOWY. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved.
1389597 Unikalnych wizyt